Банкеръ Daily

Общество и политика

Над 100 сигнала за "Кумгейт" са получили на "Позитано"

Имаме над 100 сигнала в централата ни за роднински назначения на ГЕРБ по места. Това заяви заместник-председателят на БСП Деница Златева пред bTV.

"Изчакваме да видим дали ГЕРБ ще свика Изпълнителна комисия и какви мерки ще вземе", обясни тя. По думите ѝ това е модел, разпрострял се в цялата страна и вече има голяма непоносимост към него. "БСП не търси евтини политически дивиденти, затова сигналите не са изнесени преди изборите, а сега", каза Златева.

За случилото се на КСНС Златева посочи, че не може да издигаш като основен приоритет борбата с корупцията, а в един момент да напускаш удобно заседанието на КСНС. Според нея, след като Цветан Цветанов е напуснал КСНС заради ангажимент, е можело да бъде заместен от друг. "За нас изглежда, че това е поредното действие за неглижиране на президента", добави тя и определи като елементарен начина, по който е бламирано заседанието.

По повод оставката на Антон Тодоров, Златева коментира: "Антон Тодоров е лицето на ГЕРБ за компромати. Интересно е кой ще бъде наследникът му".

Facebook logo
Бъдете с нас и във