Банкеръ Daily

Общество и политика

На театър с карта за градски транспорт

Младежки театър "Николай Бинев" и Център за градска мобилност стартират днес съвместна инициатива под надслов: "Спирка Младежки театър". Тя дава възможност на всички пътници, притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра.

Началото на инициативата бе поставено днес от 10:30 до 11:15 часа на спирката на трамваи 20 и 22 – срещу Младежкия театър. Там пътниците получават флаери с указания. Те ще получат и автографи от актьорите. Първите които ще участват в инициативата са актьорите Николай Луканов, Рая Пеева, Ахмед Юмер, Николай Желев и Юлиян Петров.

Вземайки си специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на Центъра за градска мобилност хората с редовен документ за пътуване  ще могат да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. Талонът показва, че картата е валидна и притежателят й ще може да използва намалението за билета. То ще важи за всички постановки от репертоара на Младежки театър „Николай Бинев“ до края на този театрален сезон. Намалението на театралния билет важи и за следващия, но до края на 2018 г.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във