Банкеръ Daily

Общество и политика

ГЕРБ: Стоим твърдо зад Банов

Парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад министъра на културата Боил Банов и няма да допусне оставката му заради фалшивите новини на Елена Йончева. Това заяви пред журналисти в Народното събрание Тома Биков. Според него, с изявлението днес депутатът от БСП се опитва да отклони вниманието от себе си. „Тя никога не е била разследващ журналист”, коментира още Биков.

"Пощенската кутия на Елена Йончева си позволи да разхвърля из цялото медийно пространство едни фалшиви новини и аз твърдя, че това е в следствие на "голямата жега". Поредната фалшива новина. Помните ли Хасково? Нищо в прокуратурата. Помните ли оградата? Едни снимки, едно подмятане и пак нищо, заявиха още от ГЕРБ. Моля всички ви да спрете да наричате Елена Йончева разследващ журналист. Това е доносничество. Няма да се занимаваме повече с нейните "разследвания". Йончева е употребявана от социалистическата партия да води "черната им борба". Това заяви Тома Биков.

"БСП се превърна в сайт за фалшиви новини, каквито има много в  България, и негов редактор е Елена Йончева. Отказваме да вярваме на фалшивите й новини", каза още Биков.

Facebook logo
Бъдете с нас и във