Банкеръ Daily

Общество и политика

Доброволците на европредседателството получиха грамоти и препоръки

Министър Лиляна Павлова връчи днес удостоверения и препоръки на доброволците на първото българско председателство на Съвета на ЕС за отлично свършената от тях работа през изминалите шест месеца. Това стана на тържествена церемония в знаковата зала 6 на НДК, в която европейските лидери се обръщаха към Европа и света след заседанията си в София.

„Вие бяхте лицето на България. Вие бяхте визитната картичка на страната ни. Вие бяхте тези, които посрещаха и изпращаха най-важните ни гости, помагахте им, а успехът ни минава през всеки един от вас! Искам да ви кажа едно огромно благодаря, защото го направихте искрено, от сърце и напълно безвъзмездно. Но това е и уникална инвестиция за вас“, каза министър Павлова пред доброволците, повечето от тях студенти.

"След около 14 години България отново ще е председател на Съвета на ЕС. „Те ще минат бързо. Надявам се някой от вас да бъде на моето място – да е министър за Българското председателство“, заяви Лиляна Павлова пред изпълнената с млади хора зала 6 на НДК.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във