Банкеръ Daily

Общество и политика

Цветанов ще проверява за шуробаджанащина в ГЕРБ по места

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов съобщи, че на всички местни структури е възложено да се направи проверка по отношение на назначенията, за да не се използват те от опонентите като аргумент.

По рано от БСП съобщиха нова информация за роднински назначения в Габрово и на други места
 
"Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво въздействие и е нарушен законът, те трябва да бъдат изчистени“, заяви Цветанов. "Управлението го дават гражданите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов точно преди 6 месеца“, посочи Цветан Цветанов. "Направете си изводите къде са БСП, защо го правят и защо е тази изнервеност от тяхна страна“, коментира той.
 
"Томислав Дончев не назначава в община Габрово. Сигурно трябва да се обади на брат си и да каже, понеже съм еди си какъв, трябва да напуснеш, това предлагат от БСП“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ. „Ако бъде доказано, че има конфликт на интереси, ще вземем отношение. Не е необходимо някой друг да ни го казва“, заяви той.
 
"БСП искат да ни вкарат в спирала, да ни отклонят от акцента, който има държавата - Европейско председателство, среща на Борисов с балканските лидери, Западните Балкани стават приоритет“, обясни Цветан Цветанов.

Той заподозря, че "това е сценарий да се прави разкол между мен и Бойко Борисов". "Имам го като сценарий, който подготвят. Ще го оставя запечатан. След 1 месец, когато този сценарий започне да се разиграва, мога да ви го покажа", каза Цветанов

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във