Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов поздрави пловдивчани за празника на града и Съединението на България

Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до пловдивчани по повод Празника на Пловдив и 133-та годишнина от Съединението на България.

"Благодаря на всеки от вас, който с отговорност и усърдие работи за развитието на Пловдив. Сигурен съм, че общите ви усилия ще продължат да дават добри резултати занапред и общината ще става все по-привлекателна дестинация за инвестиции и туризъм. Като съхранявате традициите и уникалния облик на града и същевременно развивате неговия огромен потенциал, ще постигнете много за благополучието на Пловдив", се казва в обръщението на премиера, изпратено до кмета на града Иван Тотев.

По думите му "националното единство е това, което най-много ни помага в моментите на изпитания и трудности". Според Борисов важно е всички ние да продължим да гледаме в една посока - към стабилността на държавата и създаването на условия за достоен живот на всеки българин.

Специално обръщение към жителите на Пловдив за празника направиха кметът на града и председателят на Общинския съвет Савина Петкова.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във