Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия брой 22 на в. "БАНКЕРЪ" четете:

Заметоха далаверите на столичното летище

Сметната палата реши въпроса с възложения й одит на "Летище София" досущ като Пилат Понтийски. Тя предпочете да си затвори очите за някои фрапиращи нарушения, установени от назначеното от служебното правителство ръководство на компанията. Какви бяха те ще разберете от  новия брой на в. "БАНКЕРЪ".

Манипулират ни със стенограмата "КТБ"

Разсекретяването на стенограмата от срещата на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента Росен Плевнелиев на 29 юни 2014-а се превърна в поредната мегаманипулация, на която е подложено българското общество. Основните играчи във фалита на банката продължават. Играта с предложения, заседания, приемане и отхвърляне в грандиозното шоу "България" печелят с гласовете на тези, които са измамили. Кой и защо крие истината, ще разбарете от новия брой на в. "БАНКЕРЪ".

"Енемона" завлече банки и фирми със 125 млн. лева

Софийският градски съд обяви фалита на една от най-големите строително-инженерингови компании у нас и откри процедура по несъстоятелността й по искане на група кредитори, сред които са банки и фирми. Всичко по темата в новия брой на в. "БАНКЕРЪ".

Предстои раздаването на 3.5 милиарда

Краят на юни е повратен момент за страната. Тогава точно се пада средата на нейния втори програмен период като членка на ЕС. И както се казва, каквото сме посели досега - това и ще жънем. За беда смяната на цели четири правителства от 2014-а насам (две редовни и две служебни) доста обърка плановете за летящ старт. Поради което на този етап реално сме усвоили само 10% от бюджетите на оперативните програми. Или малко над 1.5 млрд. лева. Какво предстои ще разберете от новия брой на в. "БАНКЕРЪ".

Няма милост за вложителя - 0.20% годишна лихва!

64 млрд. лв. спят в банките при средна лихва около 0.39 процента. Защо? Отговорите ще получите от новия брой на в. "БАНКЕРЪ".

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във