Банкеръ Daily

Новини

ПОЩЕНСКА БАНКА ПРИЕМА СТАЖАНТИ

Пощенска банка ще стартира традиционната си стажантска програма на форума Кариери 2008, организиран от Job Tiger, който ще се проведе на 19 и 20 март в Националния дворец на културата. На щанда на финансовата институция студентите от трети и четвърти курс от икономически специалности или наскоро завършили висшето си образование младежи ще имат възможност да се информират за стажантската програма на банката.
През миналата година 60 младежи са преминали през двумесечната програма, а приблизително една трета от тях останали на работа в трезора. Стажантското обучение стартира с едноседмичен познавателен курс, по време на който младежите имат възможност да получат обща информация за банката, вътрешната структура и основните й сфери на дейност. Специално внимание се отделя и на представянето на ключовите продукти.
Първата програма е фокусирана върху клоновете в гр. София и предвижда стажантите да започнат да се обучават от 7 април. Другата група студенти има реалната възможност от месец юли да се запознаят с работната атмосфера, подпомагайки дейността на клоновете в цялата страна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във