Банкеръ Daily

Новини

ОСТАВИХА В АРЕСТА КАМЕН МИЛТЕНОВ

Софийски градски съд определи мярка задържане под стража на Камен Милтенов, брат на убития Антон Милтенов-Клюна, и определи следващото заседание на съда за 25 март тази година.
Съдът взе това решение въз основа на това, че доказателствата, събрани до сега, не оправдават задържания и че има опасност лицето да се укрие или извърши друго престъпно деяние.
На 15 март през нощта около 0,45 часа възникнал скандал в заведение на ул. Пушкин в столицата. По това време в заведението пристигнали клиенти. Отказът да бъдат обслужени ги разгневил и един от късните “гости” – Камен Милтенов се нахвърлил върху 38-годишния собственик. Клиенти опитали да потушат разпрата и да защитят собственика. Неочаквано Камен Милтенов извадил нож и намушкал трима от опонентите си. Мъжете са настанени за лечение в “Пирогов”. Групата на нападателя избягала с кола. Полицаите, дошли на място, веднага уведомили колегите си. Малко след това два автопатрула засекли и спрели лек автомобил “Форд Мондео”. Шофирал Камен Милтенов, с него пътували мъж на 39 и жена на 30 години. Тримата са задържани в Шесто РПУ. Автомобилът е запечатан. Разпитани са свидетели по случая и работата по изясняването му продължава. 28-годишният Милтенов многократно е регистриран в полицията за кражби, грабежи и противозаконни отнемания на автомобилиДП. Спътникът му също е криминално проявен. Същия ден прокуратурата привлече Милтенов като обвиняем и той остана в ареста за 72 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във