Банкеръ Daily

Новини

БЪЛГАРИЯ Е ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА, ЗАЯВИ ВОЛЕН СИДЕРОВ В ПАРЛАМЕНТА

„България е абсолютна полицейска държава, в която се прилага груба сила срещу политическите сили. Това заяви от парламентарната трибуна Волен Сидеров във връзка с посещението на турския премиер Реджеп Тайп Ердоган. След като вчера Станишев се е извинил на Ердоган, то сега Сидеров се извинява на българския народ, че има такъв премиер. Според лидерът на „Атака” него насилието срещу вчерашният протест на националистите от страна на полиц;ията е разпоредено от един „несъстоятелен” вътрешен министър, който е трябвало да бъде отстранен от работа заради скандалите в МВР. Сидеров алармира за предстоящото подписване на проекта „Горна Арда”. Ако това стане, то това ще бъде предателство спрямо интересите на българския народ, категоричен бе Сидеров.
Лидерът на Атака успа да попита турския премиер Реджеп Тийп Ердоган при влизането му в Народното събрание кога Турция ще се извини на българите за признаването на арменския геноцид и кога ще изплати десет млрд. лева обезщетение на тракийските българи.
Турският премиер пристигна в парламента за срещне с председателя на НС Георги Пирински. Той бе охранява от внушително число гардове.

Facebook logo
Бъдете с нас и във