Банкеръ Daily

Новини

БУЛБАНК ПОДОБРЯВА УСЛОВИЯТА ПО КРЕДИТНИ КАРТИ ЗА ИТАЛИАНСКИЯ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА

УниКредит Булбанк подобрява условията по кредитните карти Visa Classic, Visa Gold, MasterCard Standard и MasterCard Gold. Банката въвежда специалните предложения във връзка с провеждащия се до края на тази седмица Италиански фестивал на красотата (Festival Italiano della Belleza) в Пловдив. Oт подобрените условия могат да се възползват всички посетители на фестивала, които поръчат своята нова кредитна карта в клоновете на банката до края на април 2008 г. чрез специален талон, разпространяван на фестивала.
Новите картодържатели са освободени от обичайната годишна такса за обслужване на картата за първата година. Освен това всички настоящи и бъдещи клиенти на банката пазаруват без такса при плащане на стоки и услуги в търговски обекти в България и в чужбина и без такса при плащане в интернет. Кредитните карти на УниКредит Булбанк са и удобен начин за обслужване на комунални и регулярни плащания.
Всички кредитни карти на банката са защитени с чип, което дава максималната сигурност при тяхното използване. Допълнителен комфорт за клиента е възможността да получава в реално време SMS известие на мобилния си телефон при всяка транзакция с картата.
Заедно с кредитната си карта, всеки картодържател получава безплатна международна застраховка Пътуване в чужбина с максимални покрития от AIG. Ексклузивно УниКредит Булбанк% и AIG предлагат и застраховката Защитен портфейл. Тя покрива не само рисковете от загуба или кражба на картата, но защитава и покупките, направени с нея, както и други лични вещи на картодържателя.
Кредитните карти за Италианския фестивал на красотата, са валидни за 5 години, а месечната лихва след изтичане на 45-дневния гратисен период е 1.2%.

Facebook logo
Бъдете с нас и във