Банкеръ Daily

Финансов дневник

"Синият екип" на КВС Груп подобри рекорд на Гинес

Служителите на белгийската KBC Груп от шест държави в Европа, включително България, успешно се пребориха с предизвикателството да подобрят световен рекорд на Гинес, съобщиха от финансовата институция. Служителите, наричани още "Екип Синьо", участваха едновременно в онлайн тест с цел да подобрят поставения през 2011-а рекорд с участието на 1023 служители на Vodafone Турция.

Със своите 1139 успешни участници КВС Груп подобри рекорда, записвайки името си в най-желаната книга на света. Служителите на банково-застрахователната група решаваха тест на тема "дигитална грамотност", тъй като от тях се очаква да бъдат дигитални посланици, превъзхождащи техниката в подпомагането на клиентите, с отлични дигитални умения.

България в лицето на ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на ОББ участва с близо 600 регистрирани служители от общия брой от над 7500 човека, регистрирани в състезанието за подобряване на рекорда.

 "С почти 600 регистрирани души България се включи в опита за подобряване на рекорда. Служители на дружествата, част от КВС Груп в България, бяха мотивирани да допринесат за подобряването на рекорда и въпреки техническите предизвикателства, които едно толкова голямо събитие носи със себе си, те бяха решени да доведат начинанието до успешен край. Още веднъж се убедих в това - независимо пред какви трудности се изправяме сами, заедно, като "Екип Синьо" сме готови да ги преодолеем.", коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп за България.

За популяризирането на политиката за съвместно развитие и съвместна работа в рамките на финансовата група КВС традиционно предизвиква своите над 40 000 служители да участват в различни творчески предизвикателства, които ги сплотяват и им дават възможността да мислят извън рамките като генерират нови идеи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във