Банкеръ Daily

Финансов дневник

Синдиците на КТБ пуснаха списък на кредиторите с оспорени вземания

Списъкът на кредиторите с оспорени вземания към обявената във фалит КТБ беше публикуван днес в Търговския регистър, като достъпът до него е свободен, съобщиха синдиците на банката.

Всеки кредитор от списъка има право в 14-дневен срок, т.е. до 11 декември включително, да получи копие от подаденото срещу вземането му възражение и от доказателствата към него в централата на КТБ на ул. "Граф Игнатиев" №10 в София, както и в следните подразделения на КТБ: ФЦ "Благоевград", ФЦ "Бургас", ФЦ "Варна", ФЦ "Плевен", ФЦ "Пловдив", ФЦ "Русе", ФЦ "София-Запад", ФЦ "София-Център", ФЦ "София-Юг", ФЦ "Стара Загора", ОРМ "Красно село", ОРМ "Младост-1" и ОРМ "Южен парк".

До 18 декември 2015 година включително всеки кредитор с оспорено вземане ще има право да представи на синдиците на банката писмено становище по възражението и да приложи доказателства. Синдиците трябва да се произнесат по възраженията в 40-дневен срок, който започва да тече от 19 декември.

В списъка попадат "Булгаргаз" с над 10 млн. лева, "Табак маркет" - 15 309, "Риск инженеринг" - 7.6 млн., "Дунарит" - над 84 млн и редица други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във