Банкеръ Daily

Финансов дневник

Пеевски се оплака, че преекспонират личността му

Депутатът от ДПС Делян Пеевски смята, че личността му се преекспонира. Той бе попитан в кулоарите на парламента за редицата спрени от правителството обществени поръчки, за които има сериозни съмнения, че са свързани с него. 

"Нямам общо с тези фирми. С които имам, съм ги пуснал в публичния регистър. Малко разровете, може би на някои им е интересно да го правят, за да се крият зад това", посочи Пеевски. По думите му информацията излиза в медиите на Прокопиев, след което "какво се прави - преекспонира се Пеевски". 

"Това на кой е изгодно да се крие, кой си крие нещата зад Пеевски? Може би Прокопиев?", посочи още депутатът от ДПС. 

В същото време в деловодството на парламента движението внесе законодателни промени, с които да се осветли докладът за КТБ.  Инициатори на поправките в Закона за банковата несъстоятелност са Йордан Цонев и бившият финансов министър Петър Чобанов, както и Делян Пеевски. 

"Нека да бъде изнесен докладът, какво само си говорим? Колко дена минаха, какво чакат? Да го изнасят”, призова депутатът. 

Четете още

Банкеръ Weekly

Кой ще отговаря за гафа "Аликс Партнърс"?

Оказва се, че управляващите са мамили месеци наред всички и сега пак ги мамят с приказки за прозрачност. Още »
Банкеръ Daily

Отворено писмо на Стела Николова до Жан Клод Юнкер

След фалита на четвъртата по големина банка у нас през 2014г., за която държавата и БНБ не положиха никакви усилия да спасят, върви едно сериозно разграбване на активи. Още »
Банкеръ Weekly

Отмъщението "Агромах"

Започва ли истинската война на титаните, или за пореден път ставаме свидетели на режисиран спектакъл, в който първите мъже в държавата (омазани в маслото на... Още »
Facebook logo
Бъдете с нас и във