Банкеръ Daily

Разцвет на бургаските индустриални зони

Да края на годината ще бъдат открити 14 нови предприятия в крайморския град Още »
Банкеръ Daily

Най-големият Исторически парк у нас ще отвори врати на 22 юни

Комплексът  е замислен като мащабно курортно селище, разположено в завършения си вид на над 500 декара площ и се намира на 33 км от морската ни столица Варна. Чрез... Още »
Банкеръ Daily

КПКОНПИ официално влезе в битката за „Дунарит“

Дръзналият да не се предаде без бой оръжеен индустриалец Емилиян Гебрев , който от години е на прицела заради „еретичната“  си идея да влезе като акционер (чрез фирма... Още »
Банкеръ Daily

Започва работата по пътния възел "Цариградско шосе" - Младост“ (обновена)

Изграждането на последните участъци от Южната дъга на Софийския околовръстен път, може да започне до края на годината. Още »
Банкеръ Daily

Десислава Танева даде зелена светлина на част от парите за земеделие.

Засегнатите от неблагоприятни климатични условия земеделски стопани ще могат да разчитат на държавна помощ в размер на 4 млн.лева. Още 5.5 млн.лв.  са определени за... Още »
Банкеръ Daily

Главният архитект на София „се задъхвал“ от работа

В крайна сметка обаче, самият Здравков определи ситуацията  в столицата с думите: “Градът ни прилича на битпазар“. Още »
Банкеръ Daily

Преструктурират Дирекцията за национален и строителен контрол

Целта на направените промени е да се повиши  контролът в строителството. Очакванията са да се прекрати възможността за извършване и въвеждане в експлоатация на... Още »
Банкеръ Daily

Ангелкова омайва американците

Министърът на туризма Николина Ангелкова и посланикът на САЩ у нас Н. Пр. Ерик Рубин откриха първия Българо-американски туристически форум. Още »
Банкеръ Daily

„Жега“ покрай Закона за черноморското крайбрежие

Привържениците на дивото къмпингуване ли са заплахата за българската природа? Отговор на този въпрос искат хората от гражданското сдружение  "Да запазим Корал!" ,... Още »
Банкеръ Daily

Паргов ядоса Фандъкова

Хората на кмета Йордака Фандъкова са категорични, че твърденията, разпространени  от БСП-София, че Европейската комисия е спряла проекта на Столична община за... Още »
Банкеръ Daily

Ангелкова даде плажовете на Камчия на човек на братя Велчеви

Единственият кандидат за стопанисването на трите камчийски плажове- едноличното дружество с ограничена отговорност „Фонд Мира“, спечели състезанието без състезание на... Още »
Банкеръ Daily

Търси се купувач за комплекс „Парк Лейн“ в Банско

Виталий Золотарьов , който е сред най-големите бизнесмени в Разложко и собственик на редица фирми е затънал в дългове. Частен съдебен изпълнител продава незавършения... Още »
Банкеръ Daily

Ангелкова замита проблеми преди летния сезон

Кого обслужва Законът за Черноморското крайбрежие - дали туризма, или определени лобита, на които трябва да се разчистят едни терени, за да могат да строят? Още »
Банкеръ Daily

Има ли купувач за bTV Media Group?

Медийна компания United Group проучва възможностите да придобие българската bTV Media Group Още »
Банкеръ Daily

Истинските и "скалъпените" кредитори в КТБ

570 млн.лв. са включени за разпределение към кредиторите на фалираната Корпоративна търговска банка. По всяка вероятност това ще бъде най-крупната сума, която ще... Още »
Банкеръ Daily

Всеки ден в страната ни стават средно по 18 пътно-транспортни произшествия

Мисията на седмицата за безопасност по пътищата е да покаже добри примери за силно лидерство в рамките на правителства, международни агенции,  правителствени... Още »
Банкеръ Daily

Народното събрание промени Закона за кадастъра и имотния регистър

Правоспособните лица ще имат право на достъп до  информационната система на кадастъра, чрез която ще получават  скици на поземлени имоти, скици на сгради, схеми на... Още »
Банкеръ Daily

Ангелкова обслужи и братя Диневи

Министърът на туризма Николина Ангелкова е обслужила братя Диневи в последния работен ден преди празниците. В състезание без надпревара известните морски бизнесмени... Още »
Банкеръ Daily

Брюксел ни слага вилицата на врата заради „такса смет“

Европейската комисия вече е възложила проучване за прилагането на принципа "замърсителят плаща" във всички държави-членки на Европейския съюз, включително и в България Още »
Банкеръ Daily

"Братовчедът Ради" купувал апетитни имоти в София, докато Борисов е кмет

Ще внеса документи до главния прокурор да разпореди проверка, която да установи налице ли са данни за свързани лица по отношение собствеността на „Хай строй” ООД през... Още »
"Братовчедът Ради" купувал апетитни имоти в София, докато Борисов е кмет
май 2019
ср
чет
пет
съб
нед
пон
вт
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31